EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Pofátlanul röhögnek arcon minket a migránsok – Videó!

Egy igen megdöbbentő felvételbe futottunk bele a legnagyobb videomegosztón. A kisfilmen egy afrikai migráns beszél arról, hogy miként nézik semmibe az európai embereket, kultúránkat, ha pedig ez nem lenne elég, keményen elmondja a véleményét az itt élő férfiakról és politikusokról is.

Mint mondja, semmitől nem riadnak vissza, ugyanis ha egy erőszakos tettük után bajba kerülnek, simán megússzák azzal, hogy ők bevándorlók, menekültek és nincs pénzük.


“A mi ügyvédeink kitanítanak a jogainkról miként működik nálatok”

Az afrikai bevándorló arról is szót ejt, hogy Európában az ég világon semmit nem csinál, csak lébecol és még így is több pénzt kap segély formájában, mint otthon, kemény munkával. Ezek után mindenki eldöntheti, hogy mennyire van nagy jelentősége az április 8-ai szavazásnak. Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk. El kell döntenünk, hogy migránsgyarmat leszünk, vagy országunk magyar föld marad.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.