EUR: 323,73 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Pofátlanul röhögnek arcon minket a migránsok – Videó!

Egy igen megdöbbentő felvételbe futottunk bele a legnagyobb videomegosztón. A kisfilmen egy afrikai migráns beszél arról, hogy miként nézik semmibe az európai embereket, kultúránkat, ha pedig ez nem lenne elég, keményen elmondja a véleményét az itt élő férfiakról és politikusokról is.

Mint mondja, semmitől nem riadnak vissza, ugyanis ha egy erőszakos tettük után bajba kerülnek, simán megússzák azzal, hogy ők bevándorlók, menekültek és nincs pénzük.


“A mi ügyvédeink kitanítanak a jogainkról miként működik nálatok”

Az afrikai bevándorló arról is szót ejt, hogy Európában az ég világon semmit nem csinál, csak lébecol és még így is több pénzt kap segély formájában, mint otthon, kemény munkával. Ezek után mindenki eldöntheti, hogy mennyire van nagy jelentősége az április 8-ai szavazásnak. Ha meg akarjuk Magyarországot védeni, és nem akarunk mi is bevándorlóországgá válni, akkor össze kell fognunk. El kell döntenünk, hogy migránsgyarmat leszünk, vagy országunk magyar föld marad.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta meg a Pesti Srácok. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

  • Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Soron kívüli ülést hívtak össze az Országgyűlésben az ellenzéki pártok a múlt hét pénteken az ápolási díj emelésének, illetve a kilakoltatással szembenéző devizahitelesek ügyében.