EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Pszichiátriáról szökött migráns rabolt

Ítéletet hozott a bíróság Sanchez Edwards ügyével kapcsolatban aki még tavaly júniusban Londonban rabolt ki egy 92 éves idős asszonyt, miután kiszökött a pszichiátriáról.

A 28 éves bevándorlót paranoid skizofrénia és kábítószer-függőség miatt kezelték a pszichiátrián. A migránsra  tette miatt most 5 év 8 hónap börtönbüntetés vár.


A férfi tavaly júniusban elszökött az intézményből és azonnal kiszemelt magának egy védtelen idős hölgyet, hogy kirabolhassa. A néni épp a kórházba igyekezett mikor Sanchez követni kezdte. A migráns csak a megfelelő pillanatra várt, hogy kirabolja azt asszonyt. Egészen a kórházig követte a gyanútlanul sétáló idős hölgyet, ahol is egy hirtelen mozdulattal megpróbálta kitépni a nő kezéből a táskát. Az asszony nem engedte el tulajdonát, így a bevándorló a táskával együtt a földön húzta a nénit, akinek az eset következtében több zúzódás is keletkezett testén, és bordái is megrepedtek.

Az erőszakos Sanchez végül megszerezte a táskát és elfutott. A kézitáska és annak tartalma később sem került elő – írja az Origó.


A férfit pár nappal később a rendőrség elkapta London egyik utcájában, ahonnan visszakerült a pszichiátriára. Az ezt követő bírósági tárgyaláson a migráns azonban semmiféle megbánást nem tanúsított.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.