2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb XIII.kerület

Raduly Józsefé az első új Vasas-függő kártya

Az új kártyát elsőként Raduly József, a klub legendás labdarúgója és örökös tiszteletbeli elnöke vehette át (Fotó:vasassc.hu)

Elkészültek az új Vasas-függő kártyák, amelyek végső kinézetéről a szurkolók döntöttek a közelmúltban.

A következő években megújulnak a Vasas-létesítmények, a klub ehhez kapcsolódóan több új szolgáltatást is tervez, amelyeket már csak az új Vasas-függő kártyával lehet igénybe venni. Az új kártyát elsőként Raduly József, a klub legendás labdarúgója és örökös tiszteletbeli elnöke vehette át.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.