EUR: 322,89 Ft
CHF: 284,70 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb XIII.kerület

Raduly Józsefé az első új Vasas-függő kártya

Az új kártyát elsőként Raduly József, a klub legendás labdarúgója és örökös tiszteletbeli elnöke vehette át (Fotó:vasassc.hu)

Elkészültek az új Vasas-függő kártyák, amelyek végső kinézetéről a szurkolók döntöttek a közelmúltban.

A következő években megújulnak a Vasas-létesítmények, a klub ehhez kapcsolódóan több új szolgáltatást is tervez, amelyeket már csak az új Vasas-függő kártyával lehet igénybe venni. Az új kártyát elsőként Raduly József, a klub legendás labdarúgója és örökös tiszteletbeli elnöke vehette át.

Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.