EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Egyéb II.kerület III.kerület XII.kerület

Rajzoljuk le erdei élményünket!

A Budakeszi Vadaspark az Erdőzúgás Magazinnal közösen rajzpályázatot indít Erdő – a minket körülölelő természet címmel. A pályázatokat április 15-ig kell beküldeni.

A Budakeszi Vadaspark életében kiemelt szerepet kap a játszva tanítás a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokkal kapcsolatosan, így az Erdő – a minket körülölelő természet című rajzpályázat is kifejezetten az erdei állatokra, az erdőben található növényekre és az erdő életére helyezi a hangsúlyt. A rajzpályázatra a jelentkezők küldhetnek A4-es formátumú rajzokat és festményeket, de akár grafikákat is. A lényeg, hogy a pályázók vagy egy meghatározó erdei élményt vagy egy szívüknek kedves erdei állatot, növényt örökítsenek meg, amivel közelebb hozhatják magukhoz a magyar erdők természeti kincseit.


A Budakeszi Vadaspark Erdészeti Játszótere is megihletheti a pályázókat (Fotó: Sáfár Tibor)

A beérkezett munkákat a szervezők közönségszavazásra bocsátják, és a legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapó rajzok nyerik az adott korcsoport versenyét. Az alkotásokra május 6-áig az Erdőzúgás Magazin Facebook-oldalán lehet szavazni. Az eredményhirdetés május 12-én lesz. A résztvevők három kategóriában jelentkezhetnek: gyermek (12 éves korig), ifjúsági (18 éves korig) és felnőtt (18 éves kortól). További részletek a Budakeszi Vadaspark honlapján találhatók.

Kapcsolódó Cikkek