2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb

Rálőtt magára egy férfi a Fehér Ház közelében

Belehalt sebesüléseibe az a férfi, aki rálőtt magára szombaton a washingtoni Fehér Háznál – közölte az elnök védelmét is ellátó Secret Service biztonsági szolgálat.

Az incidensben másnak nem esett baja. A hatóságok lezárták a környéket, rendőrök és mentők siettek a helyszínre.


A férfi valamivel dél előtt megközelítette a Fehér Házat körülvevő kerítést, és – lapértesülés szerint egy nagyobb tömegben állva – több lövést adott le kézifegyveréből. Mason F. Brayman, a Secret Service illetékes azt mondta, hogy szemlátomást egyik lövést sem az elnöki hivatalra adta le. Megsebesítette magát, majd belehalt sebesüléseibe.

A fegyverest egyelőre nem azonosították.

Donald Trump elnök és a felesége nem tartózkodott az elnöki rezidencián, amikor a lövések eldördültek, a hétvégére floridai házába utazott, és a nap folyamán csak később tér vissza a fővárosba.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.