EUR: 316,13 Ft
CHF: 281,64 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Rendőrök mentették meg a kismadarat

A tiszaújvárosi rendőrkapitányság rendőrei mentették meg az úton  sántikáló kismadarat.

Halász Szabolcs és Kardos Zoltán rendőr  mentette meg hősiesen a sérült lábú kis bíbicet. A jószándékú  járőrök a  Hejőbába és Szakáld közötti útszakaszon lettek figyelmesek egy botorkáló kismadárra.  Mikor autójukkal megálltak az út mentén, hogy közelebbről is megfigyeljék az állatot, akkor látták, hogy a pici egyik lábára sántít és a bal szárnya feltehetően eltörött.


Fotó: Police.hu

Ezután nem tétlenkedtek a rend őrei, fogták a bíbicet és a szolgálati autójukkal elvitték őt a tiszaújvárosi rendőrkapitányságra, ahonnan azonnal értesítették a Bükki Nemzeti Park munkatársát, hogy a kismadár jó kezekbe kerüljön és minél előbb felépülhessen. A kedves történetről a Police.hu számolt be.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.