EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szolnok

Repülőgépszimulátor-bajnokság a Reptárban

Hatalmas csatákat hozott a Reptárban első ízben megrendezett szimulátorbajnokság. Az egymással megmérkőző résztvevőket a helyszínen, véletlenszerű sorsolás útján állították össze. Egymás után indították az új csatákat, a versenyzők egy az egy elleni légiharcot vívtak. Minden páros egyszerre, levegőből indult.

A játékosok azonos fegyverzettel, azonos felszereltségű MiG–29-esekkel indultak, a légiharc során a cél a másik versenyző vadászgépének kiiktatása, irányíthatatlanná tétele és/vagy teljes megsemmisítése volt gépágyú használatával. A megmérettetésre szinte azonnal beteltek a helyek, igény tehát van, így a Reptár folyamatosan szervez majd ilyen bajnokságokat.

A gyerekek nagyon élvezték a versenyt

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.