2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Ózd

Repültek a pofonok a küzdősportgálán

Telt házas sporteseményt rendeztek Ózdon, a Marosi István Városi Sportcsarnokban.  A IV. Spartan Kupa nevet viselő küzdősportgálán 13 páros mérte össze felkészültségét – a megfelelő védőfelszerelésben és hivatalos bírók felügyelete mellett – a ringben. Tizenkét összecsapást K1 szabályrendszer szerint bonyolítottak le, egy páros pedig amatőr MMA-szabályoknak megfelelően mérkőzött meg.

Sajnos, Besztercei Móric már korábban megsérült, a főmérkőzésre pedig Polónyi Balázs ellenfele nem érkezett meg, mert a havas úton árokba csúszott autójával. Soós Lajos edző elmondta még, hogy Berki Renátó pontozással nyert Sárándi László (Hajdúböszörmény) ellen, Káló Brigitta a pécsi Joó Miletta ellen került ki győztesen, Lázár József a kazincbarcikai Lakatos Márk ellen diadalmaskodott. Úgy értékelt, összességében nagy sikerű rendezvényre került sor Ózdon, ami tovább népszerűsítette a sportágat.


Kemény, de sportszerű mérkőzéseknek tapsolhatott a közönség

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.