EUR: 318,38 Ft
CHF: 284,36 Ft
2019. március 27., szerda
Hajnalka

Egyéb Ózd

Repültek a pofonok a küzdősportgálán

Telt házas sporteseményt rendeztek Ózdon, a Marosi István Városi Sportcsarnokban.  A IV. Spartan Kupa nevet viselő küzdősportgálán 13 páros mérte össze felkészültségét – a megfelelő védőfelszerelésben és hivatalos bírók felügyelete mellett – a ringben. Tizenkét összecsapást K1 szabályrendszer szerint bonyolítottak le, egy páros pedig amatőr MMA-szabályoknak megfelelően mérkőzött meg.

Sajnos, Besztercei Móric már korábban megsérült, a főmérkőzésre pedig Polónyi Balázs ellenfele nem érkezett meg, mert a havas úton árokba csúszott autójával. Soós Lajos edző elmondta még, hogy Berki Renátó pontozással nyert Sárándi László (Hajdúböszörmény) ellen, Káló Brigitta a pécsi Joó Miletta ellen került ki győztesen, Lázár József a kazincbarcikai Lakatos Márk ellen diadalmaskodott. Úgy értékelt, összességében nagy sikerű rendezvényre került sor Ózdon, ami tovább népszerűsítette a sportágat.


Kemény, de sportszerű mérkőzéseknek tapsolhatott a közönség

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.