EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Ózd

Repültek a pofonok a küzdősportgálán

Telt házas sporteseményt rendeztek Ózdon, a Marosi István Városi Sportcsarnokban.  A IV. Spartan Kupa nevet viselő küzdősportgálán 13 páros mérte össze felkészültségét – a megfelelő védőfelszerelésben és hivatalos bírók felügyelete mellett – a ringben. Tizenkét összecsapást K1 szabályrendszer szerint bonyolítottak le, egy páros pedig amatőr MMA-szabályoknak megfelelően mérkőzött meg.

Sajnos, Besztercei Móric már korábban megsérült, a főmérkőzésre pedig Polónyi Balázs ellenfele nem érkezett meg, mert a havas úton árokba csúszott autójával. Soós Lajos edző elmondta még, hogy Berki Renátó pontozással nyert Sárándi László (Hajdúböszörmény) ellen, Káló Brigitta a pécsi Joó Miletta ellen került ki győztesen, Lázár József a kazincbarcikai Lakatos Márk ellen diadalmaskodott. Úgy értékelt, összességében nagy sikerű rendezvényre került sor Ózdon, ami tovább népszerűsítette a sportágat.


Kemény, de sportszerű mérkőzéseknek tapsolhatott a közönség

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.