2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Nyíregyháza

Rubint Réka megmozgatta a tömeget

Az idén ötéves Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat részeként a Continental Arénába érkezett múlt vasárnap Rubint Réka.

Az országszerte ismert személyi edző, különböző fitneszkiadványok, edzésprogramok szerzője egy tőle megszokott kemény, de jó hangulatú alakreformedzéssel mozgatta át a nyíregyháziakat. Az eseményen részt vett dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is.


Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.