EUR: 317,54 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Sámika, a vak kutyus új gazdáját keresi

Sajnos egyre több szörnyűséges történet lát napvilágot kutyák kínzásával kapcsolatban. Most egy olyan tündéri keverék kutyus keresi új, szerető gazdáját, akit a csongrádi tanyavilágban vakítottak meg. Mivel nagyon félénk, csak többszöri találkozás után adható örökbe.

Forrás: Facebook

Szívszorító poszt került ki a minap a legnagyobb közösségi oldalra. A Csongrád megyei Csellengők adta hírül a vak állat történetét.


“Sámika egy vak kutyus, 3 éve él gondozásomban. Ha valaki beleszeretne kertes házba fogadható főként örökbe, előzetes környezet tanulmány után.
Másik igazán fontos dolog hogy kontroll vizsgálatokon meg kell jelenni Szentesen Sámika szem orvosánál. Ezeket mind mind vállalni kell a gazdinak, felelősséggel jár, nem csak megtetszik és viszem, mert cuki. Légy szíves ezeket szem előtt tartani.”

Sámikát a poszt szerint több éve mentették a tanyavilágból. A kutyus akkoriban még “lányok” után járkált és ekkor történt, hogy az egyik tanyasi ember kiverte az egyik szemét és a másikra is jól oda csapott. Amint orvoshoz került bebizonyosodott, hogy valóban idegen tárgy okozta a sérülését a fején és a szemén is.

A kutyus több műtéten is átesett, ám az egyik szemét sajnos muszáj volt kioperálni. Sámika mára egy ivartalanított és oltott, kissé félénk kutya lett. Hatalmas étvággyal rendelkezik,imádja a husikat, ám a tápokban válogat.
Mivel vak kutyáról van szó, az állatvédők hangsúlyozzák, hogy mindenképpen szükséges a többszöri találkozás az örökbefogadás előtt.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek