EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Segítsen! Keresést szerveztek az elszökött nyaksérült kutyának

Keresőcsapat indult szerdán a 16. kerületben, hogy megtalálják Rexit, azt a nyaksérült kutyát, aki még kedden ijedt meg és szökött el. Az állat azóta kóborol a hidegben gazdátlanul. Szerdán kétszer is látták, de a négylábú megijedt, és elszaladt. Csütörtökön újabb csapat szerveződik a bajbajutott eb megmentésére.

A Lokál szerdán számolt be arról, hogy a 16. kerületben, Árpádföldön, a Szlovák út környékén gazdátlanul kóborol egy nyaksérült kutya. Rexit az állatvédők vitték az állatorvoshoz, de megijedt és elszaladt.


Most gazdátlanul kóborol a nagy hidegben, ezért mindenkit arra kérnek, hogy, aki látja értesítse az állatvédőket, esetleg étellel próbálják meg becsalni valamilyen zárt helyre.


S.o.S!!!! 16. Ker Szlovák út!!OSSZÁTOK!!Egy nyaksérült kutyust vittünk dokihoz,de úgy megijedt a rendelőből kijövő…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Dienstag, 27. Februar 2018

Az ügyben azóta fejlemények történtek: a “Szurkolók az állatkínzás ellen” nevű Facebook csoport keresést szervezett Rexi megtalálása érdekében.

– Minden segítség jól jönne, úgyhogy kérjük aki tudna csatlakozni a kereséshez, az 4 órára jöjjön a Minivet rendelő elé! – írták szerdán.

Sziasztok! Ismét Rexi keresésére indulunk,most kaptuk a telefont,hogy a Vízgát utca környékén szaladt a kutyus. Minden…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Mittwoch, 28. Februar 2018

Az esti órákban aztán az állatvédők beszámoltak a fejleményekről is: habár kétszer is látták Rexit, az ijedt, sérült állat azonban túlságosan félt és elszaladt. Csütörtökön azonban új kutatás indul: a jelentkezőket 15.00-kor várják a Vízgát utcai erdős területen.

– Sziasztok! Először is szeretnénk köszönetet mondani azoknak az embereknek,akik ma eljöttek és velünk együtt keresték Rexit!
Kétszer láttuk,próbáltuk követni úgy,hogy ne ijesszük el,de továbbra is nagyon fél 😞
A holnapi napon, 3 órakor megyünk ismét , aki szeretne csatlakozni,kérjük jöjjön a Vízgát utcai erdős területhez!
Hálásan köszönünk minden segítséget!! 🙏 Osszátok kérlek! – írták.

Sziasztok! Először is szeretnénk köszönetet mondani azoknak az embereknek,akik ma eljöttek és velünk együtt keresték…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Mittwoch, 28. Februar 2018

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.