EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Győr

Sikeres volt a győri légfegyveres Eb

A Péni István, Sidi Péter, Somogyi Péter összeállítású puskás csapat bronzérmet nyert a győri légfegyveres Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

A bronzérmes magyar csapat a győri Európa Bajnokságon
Fotó: MTI Krizsán Csaba

Az olimpia műsorán nem szereplő csapatversengésben a legjobb három magyar férfi puskás a selejtezőszakaszt a második helyen zárta, majd a negyeddöntőben legyőzte a norvégokat. A legjobb négy között aztán szoros csatában kikapott Horvátország válogatottjától, ám a bronzmérkőzést nagyon simán, 21-5-re megnyerte.


Sokan buzdították a magyar csapatot a győri légfegyveres EB-n
Fotó: O. Jakócs Péter

Az idei kontinensbajnokságon korábban puskában és pisztolyban sem sikerült dobogóra állnia hazai versenyzőnek. A nem ötkarikás szakágban, futócéllövészetben viszont összesen nyolc bronzot gyűjtöttek a magyarok a felnőtteknél és a junioroknál.

Katonai tiszteletadás mellett vonták fel a zászlókat
Fotó: O. Jakócs Péter

Hazai éremmel zártuk tehát a győri rendezvényt, amely egy ismét kimagaslóan sikeres nemzetközi sportesemény volt a városban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.