2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Miskolc

Sikert arattak a karatésok Dunántúlon

A Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnok adott otthont a múlt hétvégén a 26. Hungarian Tatami Karate Kupának, ahol a miskolci Tóth Vanda állhatott a dobogó legfelső fokára.

Tóth Vanda (középen) nyakába került az aranymedál Szigetszentmikóson

A versenyen közel 65 egyesület 700 versenyzője vett részt. A miskolci Justitia Fuji-Yama SE hat versenyzővel képviseltette magát. A megmérettetés felnőtt kategóriában kvalifikációs verseny is volt egyben.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.