EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Simicska pénzéből vásárol meg jelölteket a Jobbik

A Jobbik Simicska Lajos pénzén vásárolja meg a különböző pártok jelöltjeit, hogy azok visszalépjenek a javukra – közölte Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A politikus emlékeztetett, hogy Farkas Gergely, az ellenzéki párt kiskunhalasi jelöltje 600 ezer forintot ajánlott fel az LMP-s Midi Melániának, hogy visszalépjen a javára. A politikus szánalmas hazudozásnak nevezte Farkas Gergely magyarázatát, szerinte az, hogy a jobbikos jelölt pénzt ajánlott az LMP-snek, a választás rendje elleni bűncselekmény tényállását valósította meg.


A Fidesz feljelentést tesz, és felszólítja Farkas Gergelyt, hogy azonnali hatállyal lépjen vissza – jelentette ki Budai Gyula, aki szerint a hétfőn kipattant ügy csak a jéghegy csúcsa, nyilvánvalóan az egész országban ez történik. Gémesi György, az LMP-vel szövetséges Új Kezdet elnöke kedden megerősítette: egyik képviselőjüknek nagyon komoly összeget kínáltak azért, hogy visszalépjen.

Szerdán a Fidesz is megerősítette Budai Gyula korábbi nyilatkozatát. A párt szerint is újabb bizonyíték van arra, hogy a Jobbik Simicska Lajos pénzén megvásárolja az ellenzéki jelölteket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek