2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Simicska pénzéből vásárol meg jelölteket a Jobbik

A Jobbik Simicska Lajos pénzén vásárolja meg a különböző pártok jelöltjeit, hogy azok visszalépjenek a javukra – közölte Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője.

A politikus emlékeztetett, hogy Farkas Gergely, az ellenzéki párt kiskunhalasi jelöltje 600 ezer forintot ajánlott fel az LMP-s Midi Melániának, hogy visszalépjen a javára. A politikus szánalmas hazudozásnak nevezte Farkas Gergely magyarázatát, szerinte az, hogy a jobbikos jelölt pénzt ajánlott az LMP-snek, a választás rendje elleni bűncselekmény tényállását valósította meg.


A Fidesz feljelentést tesz, és felszólítja Farkas Gergelyt, hogy azonnali hatállyal lépjen vissza – jelentette ki Budai Gyula, aki szerint a hétfőn kipattant ügy csak a jéghegy csúcsa, nyilvánvalóan az egész országban ez történik. Gémesi György, az LMP-vel szövetséges Új Kezdet elnöke kedden megerősítette: egyik képviselőjüknek nagyon komoly összeget kínáltak azért, hogy visszalépjen.

Szerdán a Fidesz is megerősítette Budai Gyula korábbi nyilatkozatát. A párt szerint is újabb bizonyíték van arra, hogy a Jobbik Simicska Lajos pénzén megvásárolja az ellenzéki jelölteket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gránátot találtak Lánchídnál!

  Gránátot találtak Lánchídnál!

  Aknagránát került elő a fővárosban, a Lánchíd pesti hídfőjénél szerda délután; a tűzszerészek a robbanótestet elszállították – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

 • Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  Országos közlekedésbiztonsági kampány: “Látni és látszani”

  A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult szerdán; a részt vevő gépjárművezetők térítésmentesen vizsgáltathatják át autójuk világító berendezéseit, gumiabroncsait és ellenőriztethetik a látásukat.

 • Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  Orbán: Harcban állunk, de jól állunk

  “Harcban állunk, de jól állunk” – fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az Európai Néppárt csúcstalálkozójára érkezve újságíróknak a migráció és a határvédelemmel kapcsolatos kérdésre.