EUR: 317,73 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 16., szombat
Julianna, Lilla

Extra

Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

Újabb baba érkezik a Kóbor családba. Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most pedig újra óriási az öröm, hiszen kiderült, hogy az Omega énekesének 43 éves fia apuka lesz. A zenész és felesége, Zsóka a Lokálnak elárulta: először sokként érte őket az örömhír.

– Őszintén szólva sokként ért, amikor megtudtam, hogy újra unokám születik – mondta a Lokálnak Kóbor János, miután felhívtuk, és gratuláltunk a családnak a pici érkezéséhez.


– Minden pici érkezése egy valóságos csoda. Ettől függetlenül a nagypapiszereppel továbbra sem tudok azonosulni, legalábbis nem úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Én soha nem leszek az a karosszékben ülő, kötött pulcsiban szivarozgató papika. Engem még ma is a zene, a vitorlázás, na és persze a családom éltet, akiknek köszönhetően napról napra csak fiatalodom – árulta el az Omega frontembere. Ahogy arról több mint egy hónapja beszámoltunk, az énekes és felesége, Zsóka újra babázhatnak, ugyanis Zsóka lánya, Titanilla életet adott csodaszép kislányának, Elzának. A házaspárnak pedig nem kellett sokáig várnia az újabb örömhírre. Ezúttal ugyanis Kóbor fia, Dani lesz apuka.

– Dani nemrég jelentette be, hogy a kedvese gyermeket vár – vette át a szót jókedvűen Zsóka.


– A hír hallatán mindenkinek leesett az álla, hiszen annak ellenére, hogy 43 éves, valahol legbelül még ő is egy nagy gyerek. Nem sejtettük, hogy a közeljövőben apaságra „adja a fejét”. Arról nem beszélve, hogy viszonylag friss a kapcsolata a barátnőjével. Csupán fél éve vannak együtt, de belevágtak. Mi ebben nagyon is támogatjuk őket, és mondanom sem kell, hogy izgatottan várjuk a pici érkezését. Furcsa erről megint beszélni, mivel még alig ocsúdtunk fel abból az örömmámorból, amelyet a kis Elza érkezése hozott az életünkbe. Egyelőre nem tudni, hogy az újabb unoka – akit nyárra várunk – fiú vagy lány lesz, de csak az számít, hogy egészséges legyen – mondta Zsóka.

A zenész egyetlen fia nem siette el az apaságot, ahogy annak idején az énekes sem. Mecky is már harminchat éves volt, amikor Dániel megszületett. Ráadásul abban is hasonlít az édesapjára, hogy ő is épp egy huszonkét évvel fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

A Kóbor család

Kóbor János
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Kapcsolódó Cikkek