2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb IV.kerület

Soma szuper debütálása

A győri 10 méteres junior Európa-bajnokságon az UTE 16 esztendős sportlövője, Hammerl Soma élete első korosztályos világversenyén, egyedüli magyarként, a döntőbe jutott, ahol a hetedik helyen végzett. Soma már a selejtezőben is remekelt, hatodik helyen, új egyéni csúccsal került a fináléba.

A fiatal versenyző a döntőben ugyan egy helyet visszacsúszott, ám élete első világversenyén ez már valóban csak részletkérdés.

Soma élete első korosztályos versenyén vett részt (Fotó: Szabó Tímea/Magyar Sportloöők Szövetsége)

− Álmomban sem gondoltam volna, hogy döntőbe juthatok – mondta a verseny után Soma. – Még saját magamat is megleptem az egyéni csúccsal, de legfőképpen a finálés szerepléssel, hiszen egyszerűen csak próbáltam magamból a legjobbat kihozni. Az alapszakasz nagyon jól sikerült, azzal elégedett vagyok, szinte egyáltalán nem izgultam. Később persze már igen, de ahhoz képest, hogy Európa-bajnoki döntő volt, nem stresszeltem túl magamat. A döntőben azért kicsit lőhettem volna jobban is, de így is boldog vagyok, hogy a korosztályom legjobbjai között végeztem. Nagy élmény volt megtapasztalni a nemzetközi mezőnyt, látni, milyen jól lőnek a többiek. Nagyon élveztem az egészet.


Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.