EUR: 321,25 Ft
CHF: 283,80 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Belföld

Soros emberei ránk szabadítanák az erőszakos migránsokat

Soros György és magyarországi helytartói, az ellenzéki vezetők azon munkálkodnak, hogy választási győzelmük esetén végrehajtsák a milliárdos gonosz tervét, lebontsák a határkerítést, és megkezdjék migránsok tízezreinek hazánkba telepítését. Jutna belőlük bőven a legtöbb magyar településre, és mire észbe kapnánk, Magyarország is bevándorlóországgá válna. De miért is olyan rossz a Nyugat-Európában már elterjedt multikulturális társadalom? Elsősorban a migránsbűnözés miatt: az integrálhatatlan bevándorlók szinte naponta követnek el brutális bűncselekményeket szerte Európában. Ezt akarjuk? Ha az ellenzék győz, ránk is ez vár.

Afgán horda verte össze a kutyasétáltató fiatalokat


Ausztriában elképesztő a helyzet: Bécsben például egy 23 éves afgán bevándorló, Jafar S. kettős késelést követett el: a közelmúltban leszúrt egy családot (apa, anya, lányuk), majd a csecsen drogdílerét is megbicskázta. A rendőröknek azt mondta, hogy rossz passzban volt, ezért késelt. Szintén az osztrák fővárosban történt: egy 26 éves, egyiptomi származású férfi Bécsben, az iráni nagykövet rezidenciájánál késsel támadt az őrszolgálatban lévő egyik osztrák katonára, aki az elkövetőt lelőtte. A katona a karján sérült meg. A legmegdöbbentőbb eset talán mégis az volt, amikor (ugyancsak Bécsben) harminc afgán vert össze két kutyasétáltató osztrák fiatalt. A helyi média megpróbálta elhallgatni az esetet.

 

 

Halálra késelte feleségét


Németország fogadja be a legtöbb migránst Európában. Meg is lett az eredménye: egy 41 éves szíriai migráns például öt szúrással ölte meg 37 éves feleségét a németországi Mühlackerben. Abu Marwan ezt követően élőben bejelentkezett a Facebookon, véres arccal és kézzel. A magát menekültnek hazudó gyilkos arról beszélt a közösségi oldalon, hogy így jár minden nő, aki irritálja a férjét.

Baltával támadt az utasokra

Nem sikerült integrálódnia Riaz Khan Ahmadzainak sem, aki egy németországi vonaton baltával rontott utastársaira. Rajta kívül szerencsére senki sem halt meg, viszont öten megsérültek. A 17 éves afgán menedékkérőként érkezett Németországba 2015. június végén, mint később kiderült, Magyarországon keresztül.

Meggyilkolta 17 éves kedvesét

Az észak-németországi Flensburgban egy 17 éves német lányt gyilkolt meg egy 18 éves afgán migráns. A flensburgi ügyészség szerint a feltételezett elkövető 2015-ben érkezett Németországba, kísérő nélküli kiskorúként. Menekültkérelmét elutasították, de a döntés nem jogerős, az eljárás folyamatban van. A szomszédok szerint az áldozat korábban már tett feljelentést bántalmazás miatt.

 

Lengyel nőt erőszakolt meg négy afrikai

Lengyelország ugyan hazánkhoz hasonlóan elutasítja a brüsszeli migránskvótát, ennek ellenére egy lengyel nő is áldozatul esett a migránsbűnözésnek, pedig csak nyaralni szeretett volna Olaszországban. A 26 éves áldozatot kedvese szeme láttára erőszakolta meg négy afrikai migráns Riminiben. Két elkövető marokkói, egy pedig nigériai volt (15 és 17 év közöttiek). A negyedik erőszakoló a 20 éves kongói Guerlin Butungu (képünkön) volt, akit az illusztris társaságból egyedüliként ítéltek el. 15 évet kapott.

Gyermekeink is veszélyben vannak

A pakisztáni Rab Nawazt és társát, a 28 éves Ali Imramot nem sokkal az után vették őrizetbe az olasz hatóságok, hogy a dél-olaszországi Brindisi városában, a vasútállomáson megpróbáltak megerőszakolni egy kiskorú fiút. Az egyik elkövetőről kiderült, hogy ideiglenes tartózkodási engedélye lejárt, ám ennek ellenére nem toloncolták ki Olaszország területéről.

Le akarták fejezni áldozatukat

Svédország folytatja az egyik legliberálisabb migránspolitikát. Nem is csoda, hogy a svédek rettegésben élnek saját hazájukban. A 37 éves, eritreai származású Abraham Ukbagabir (képünkön) egy svédországi bútoráruházban szúrt halálra egy 55 éves asszonyt és annak 28 éves gyerekét. A gyilkos azzal indokolta tettét, hogy „történnek szar dolgok”, hozzátéve, hogy szeretné elfelejteni a történteket.

Ennél is borzalmasabb történt Stockholm Hallonbergen negyedében, ahol libanoni és szíriai migránsok követtek el kettős gyilkosságot. Egy férfit halálra késeltek, egy nőnek pedig elvágták a torkát, és majdnem a fejét is levágták. A rendőrök négy embert vettek őrizetbe, akik csak nevettek tettükön.

Templomban ölték meg az idős papot

Franciaországban szintén lassan több a migráns, minta a francia. A betelepülők pedig se istent, se embert, se törvényt nem tisztelnek: Nizzában például egy civil ruhás rendőrre is rátámadtak. Két iszlamista fegyveres, Abdel Malik Nabil  Petitjean és Adel Kermiche (képünkön) túszul ejtett öt embert az észak-franciaországi Rouen egyik elővárosa, Saint-Étienne-du-Rouvray templomában, majd az egyiküket, a 85 éves Jacques Hamel atyát megölték. A rendőrség végzett a támadókkal.

Machetével támadt a zsidó tanárra

Marseille-ben szintén antiszemita támadás történt. Egy 15 éves muszlim diák bozótvágó késsel támadt Benjamin Amsellemre, egy zsidó tanárra (képünkön), közben azt ordította, hogy le akarja fejezni a zsidókat. A fiatal támadó a kihallgatásakor azt vallotta, hogy Allah és az Iszlám Állam dzsihadista szervezet nevében követte el tettét.

Kidobta az erkélyről a doktornőt

A Maliból Franciaországba érkező 27 éves migráns, Kobili Traore hajnali négykor az erkélyen keresztül tört be orvos szomszédasszonyához. A támadásról az egyik szomszéd hangfelvételt készített (segíteni nem mert). A felvételen hallatszik, hogy a gyilkos többször is azt kiáltja, hogy Allah Akbar!, majd a Koránból olvas fel részleteket, miközben veri a nőt. Ezután a 65 éves zsidó orvosnőt, Sarah Halimit kidobta a harmadik emeleti lakás erkélyéről, ő pedig hazament aludni. A rendőrök ott fogták el.

Pályaudvaron késelt halálra két lányt

A tunéziai Ahmed Hanachi két nőt késelt halálra a marseille-i főpályaudvaron. A merénylőt lelőtték, később kiderült, hogy az Iszlám Állammal állt kapcsolatban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek