EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,34 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Soros szervezetei nyakig benne voltak a röszkei zavargás előkészítésében

A rendelkezésre álló adatok azt bizonyítják, s az összes tapasztalat arra utal, hogy a Soros-szervezetek aktívak voltak a röszkei zavargás előkészítésében – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormányszóvivő szerint Soros György és szervezetei több mint egy évig tartó kampányt szerveztek – a nemzetközi sajtót is bevonva -, hogy bebizonyítsák: a határzár tiltott átlépéséért és társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt röszkei zavargó, Ahmed H. egy ártatlan ember.


Ahmed H

A Soros-szervezetek célja Kovács Zoltán szerint, hogy Európából egy bevándorlókontinens, Magyarországból pedig egy bevándorlóország jöjjön létre. “Mindent felhasználnak annak érdekében, hogy az ide egyébként jogellenesen érkezők jogait védjék, ami önmagában egy ellentmondás” – mondta Kovács Zoltán, hozzátéve: olyan értelmezést, információkat és dezinformációkat használnak fel, amelyek alátámasztják az ő felfogásukat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.