EUR: 317,54 Ft
CHF: 280,06 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Sorozatgyilkos a rákóczifalvai gyilkosságok gyanúsítottja

Egy harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is elismert az a jelenleg előzetes letartóztatásban levő 25 éves férfi, aki a gyanú szerint idén februárban két férfit is megölt rákóczifalvai otthonaikban – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint 2017. december 24-én holtan találtak otthonában egy idős férfit Rákóczifalván. Az akkor beszerzett adatok, információk és orvosszakértői vélemények nem támasztották alá az idegenkezűséget, ezért a rendőrség közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálta a haláleset körülményeit – közölte.


Hozzátette: a megyei nyomozók a februári emberöléseket követően a karácsony előtti, gyanús halálesettel is összefüggésbe hozták a férfit; T. Tamás március 5-én, kihallgatásán elismerte a harmadik, Rákóczifalván elkövetett emberölést is.

A férfit a februári halálesetekkel összefüggésben aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják. A Szolnoki Járásbíróság február 26-án elrendelte előzetes letartóztatását.

Kapcsolódó Cikkek