2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Hódmezővásárhely

Sportolókat díjaztak

A hagyományokhoz híven a Jó tanuló, jó sportoló díjakat több korosztályban osztották ki. Az alsó tagozatosoktól kezdve egészen az egyetemistákig labdába rúghattak azok, akik jól teljesítettek mind az iskolában, mind pedig a sport terén. Kiosztották Az év sportolója elismeréseket is, utánpótlás, felnőtt és szenior kategóriában.

A díjátadó díszvendége Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke volt, azonban sokan nem ebben a minőségben ismerik, sokkal inkább sikeres amatőrként, később profi bokszolóként.

A díjátadó díszvendége Erdei Zsolt volt, a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke, azonban sokan nem ebben a minőségben ismerik, hanem inkább, mint sikeres amatőr, és később profi bokszoló.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.