EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb IX.kerület

Sportvarázs, csak nőknek

Idén is megrendezték a kerületi önkormányzat nőnapi tematikus sportnapját. A Vendel Tornacsarnokot ezúttal a gyengébb nem képviselői vehették birtokba. Bemelegítésként például Neuherz Krisztina tartott bodyART- foglalkozást, utána pedig Balogh Orsi pörgette fel a résztvevőket egy kis zumbával. Volt még egy hastánc, Baranyi Beáta vezetésével.

Újdonság volt a Nia zenés női torna, amely 52 mozdulatból álló, testet, lelket és szellemet felszabadító tánc. Az emeleti kisteremben azoknak tartottak órákat, akiknek gerincproblémáik vannak vagy csak jobban kedvelik a lassúbb, kondicionáló jellegű edzéseket. Nekik Pilates-, gerinctornávaal, hatha jógával, stretchingórákkal biztosítottak kikapcsolódást a szervezők és a profi edzők.


Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.