2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Szeged

Startol a fedett uszoda és kézicsarnok építése Szegeden

Hamarosan elstartol a fedett uszoda és kézilabdacsarnok építése az Etelka soron. A működési engedélyhez szükséges vízügyi beruházásokra 750 millió forintot szán a kormány – közölte B. Nagy László, a Fidesz országgyűlési képviselője, fejlesztési biztos.

B. Nagy szerint rendbe kell tenni a tápéi és a szilléri főcsatornát, mert enélkül nem lehet nekifutni sem a fedett uszoda építésének, sem az új kézilabdacsarnoknak. „A csatornákat kitisztítják, felújítják, különböző műtárgyakat építenek, 485 méter hosszban leburkolják a medret és a rézsűt”– magyarázta Kozák Péter, az Ativizig igazgatója. A munkálatok tavasszal kezdődnek, és várhatóan 2019 márciusában fejeződnek be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.