EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,49 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Svédországban már a mentősöket is támadják a migránsok – Videó!

Folyamatosak a mentőorvosok elleni támadások azokban a svédországi negyedekben, ahol magas a bevándorlók aránya. Az úgynevezett no-go zónákban rendőri kíséret nélkül már a mentők sem mehetnek be. A no-go zónák létezését hosszas tagadás után már Angela Merkel is elismerte.

Újabb bizonyíték látott napvilágot a svédországi no-go zónákról. Egy svéd televíziós műsorban két mentőorvos számolt be arról, hogy a bevándorlók által nagy számban lakott negyedekben megtámadták őket. Beszámoltak arról is, hogyaz egykor virágzó negyedek leromlása az elmúlt évtizedekben gyorsult fel.Amikor először próbáltak a problémáról beszélni, akkor egyszerűen kinevették őket – írja az Origo.


A lap beszámol arról is,. hogy a két férfi elmondta, hogy egyszer úgy támadtak rájuk, hogy egy fals hívást indítottak egy no-go zónából. Amikor megérkeztek, a migránsok rájuk támadtak. Mindezek előre megtervezett akciók, mivel a támadók arra is felkészülnek, hogy a menekülő utakat elzárják. A mentőorvosok arról is beszámoltak, hogy a támadások megszaporodása miatt egyre többen hagyják el a pályát.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek