EUR: 314,55 Ft
CHF: 277,71 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb XI.kerület

Szakmabörze

Harmadszor rendezett Tanulj SzakMÁt!, pályaorientációs és szakképzési börzét Budapest Főváros Kormányhivatala, közel száz kiállítóval és több mint 200 képzéssel.

A Tanulj SzakMÁt! célja, hogy segítse a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjait, a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresőket a pályaválasztásban, azzal, hogy bemutatja a különböző szakképzési lehetőségeket és segíti a munka világába való bekapcsolódást. Idén öt budapesti szakképzési centrum közel 50 szakképzési intézménye, további 13 nem állami fenntartású szakképző iskola, hét felnőttképző intézmény, 14 munkáltató és szakmai szervezet vett részt kiállítóként a börzén

Lányoknak való képzés is akadt bőven a kínálatban (Fotó: Máté Krisztián)

Egyéni tanácsadásra is volt lehetőség (Fotó: Máté Krisztián)

.

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.