2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb XI.kerület

Szakmabörze

Harmadszor rendezett Tanulj SzakMÁt!, pályaorientációs és szakképzési börzét Budapest Főváros Kormányhivatala, közel száz kiállítóval és több mint 200 képzéssel.

A Tanulj SzakMÁt! célja, hogy segítse a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjait, a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresőket a pályaválasztásban, azzal, hogy bemutatja a különböző szakképzési lehetőségeket és segíti a munka világába való bekapcsolódást. Idén öt budapesti szakképzési centrum közel 50 szakképzési intézménye, további 13 nem állami fenntartású szakképző iskola, hét felnőttképző intézmény, 14 munkáltató és szakmai szervezet vett részt kiállítóként a börzén

Lányoknak való képzés is akadt bőven a kínálatban (Fotó: Máté Krisztián)

Egyéni tanácsadásra is volt lehetőség (Fotó: Máté Krisztián)

.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.