EUR: 316,78 Ft
CHF: 281,84 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Szánalmas! Már az időjárásról is hazudik Simicska Indexe

Már rég durva kampányüzemmódba kapcsolt az ellenzéki Index, és immár arra is képesek, hogy a hideg időt is letagadják. Csak az számít, hogy Simicska propagandáját tudják nyomni a kormány ellen.

Ha kell, a csillagokat is lehazudja az ellenzéki sajtó az égről, hogy a kormányt támadja. Legutóbb azon borultak ki, hogy Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette: az utóbbi hetek rendkívül hideg időjárása miatt egyszeri rezsicsökkentésként minden családnak 12 ezer forintot jóváírnak a fűtésszámlájából. Több se kellett Simicska Lajos Indexének: szégyenteljes módon azt voltak képesek leírni, hogy Orbán Viktor nem mond igazat a rendkívüli hideggel kapcsolatban.


Komp a jeges Balatonban Szántódnál 2018. február 28-án.
MTI Fotó: Jánossy Gergely

„Egyébként Orbán Viktor nem mond igazat a rendkívüli hideggel kapcsolatban. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal éppen szerdán közölte az MTI-vel, hogy nem dőlt meg a 2005-ben mért abszolút gázfogyasztási rekord, de még a tavalyi fogyasztás is nagyobb volt az ideinél” – írták. Az igazság persze már nem érdekli őket, hiszen Orbán nem is beszélt gázfogyasztási rekordról.


Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány

Téli rezsicsökkentésről döntött a kormány

Posted by Orbán Viktor on Mittwoch, 7. März 2018

Csak egy érdekes TÉNY az elmúlt napokból: március 1-jén ismét megdőlt a legalacsonyabb csúcshőmérséklet rekordja. Az eddigi rekordot szintén Kékestető őrizte, amelyet 1963-ban regisztráltak, ez –10,2 fok volt. Idén március első napján ennél 1,5 fokkal alacsonyabb volt a Kékestetőn a hőmérséklet: –11,7 fok az új rekord – számolt be például a kiderul.hu.

Az idokep.hu időjárási portál ezt írta például február 28-án: „Didergősen indult február utolsó napja, a nyugati határnál néhol –20 fok alá csökkent a hőmérséklet. Hajnalra a nyugati és északi tájakon már jelentősen csökkent a felhőzet, ennek köszönhetően nem egy helyen –15 fok alá szökött a hőmérséklet. A leghidegebbet az Őrségben élők tapasztalhatták, Rangadó nevű felhasználónk Magyarszombatfán elhelyezett automatája –20,5 fokot mért a leghidegebb órákban.”
Persze az időjárási portálokat sem kellett bújnia senkinek az elmúlt hetekben, elég volt kinézni az ablakon, hogy akárki megállapíthassa: bizony kutya hideg van!
Kedves Index! Ki is hazudik??

Kapcsolódó Cikkek