EUR: 323,73 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Extra

Szandi és férje ezt művelik éjszakánként

Szandi és férje, Csaba már 26 éve alkotnak egy párt, szerelmük pedig azóta is töretlen. Három gyönyörű gyermekük van és mint mondják, egymás nélkül nem is tudnák elképzelni a következő húsz évet sem. Szandi pedig elárulta, mi a hosszú házasság titka. 

Szandi 16 évesen szeretett bele későbbi férjébe, Csabába, akivel lassan húsz éve házasok. Mint azt az énekesnő a Családvarázs című műsorban elmondta 10-20 év múlva is ugyanolyan egységet szeretnének alkotni férjével, mint ma, de már unokákkal bővülve. Szandiról kiderült, hogy imád veszekedni, mert a csörték utáni békülés számára mindig romantikusan végződnek. – Egy jó kis veszekedés után kibékülni, hát van annál jobb és romantikusabb? – tette fel a költői kérdést az énekesnő, aki a videóban azt is elárulta, mit szoktak csinálni párjával az éjszakába nyúló koncertek és fellépések után.


Kapcsolódó Cikkek

  • Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Fiával jár bulizni Győrfi Pál

    Győrfi Pál fiatalos apukaként 21 éves fiával, Danival jár el olykor szórakozni. Az Országos Mentőszolgálat Szóvívője engedékeny apukának tartja magát, amiből adódnak problémái kisebb gyerekeivel.