EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Szandi és férje ezt művelik éjszakánként

Szandi és férje, Csaba már 26 éve alkotnak egy párt, szerelmük pedig azóta is töretlen. Három gyönyörű gyermekük van és mint mondják, egymás nélkül nem is tudnák elképzelni a következő húsz évet sem. Szandi pedig elárulta, mi a hosszú házasság titka. 

Szandi 16 évesen szeretett bele későbbi férjébe, Csabába, akivel lassan húsz éve házasok. Mint azt az énekesnő a Családvarázs című műsorban elmondta 10-20 év múlva is ugyanolyan egységet szeretnének alkotni férjével, mint ma, de már unokákkal bővülve. Szandiról kiderült, hogy imád veszekedni, mert a csörték utáni békülés számára mindig romantikusan végződnek. – Egy jó kis veszekedés után kibékülni, hát van annál jobb és romantikusabb? – tette fel a költői kérdést az énekesnő, aki a videóban azt is elárulta, mit szoktak csinálni párjával az éjszakába nyúló koncertek és fellépések után.


Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.