EUR: 317,92 Ft
CHF: 280,23 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Szandi és férje ezt művelik éjszakánként

Szandi és férje, Csaba már 26 éve alkotnak egy párt, szerelmük pedig azóta is töretlen. Három gyönyörű gyermekük van és mint mondják, egymás nélkül nem is tudnák elképzelni a következő húsz évet sem. Szandi pedig elárulta, mi a hosszú házasság titka. 

Szandi 16 évesen szeretett bele későbbi férjébe, Csabába, akivel lassan húsz éve házasok. Mint azt az énekesnő a Családvarázs című műsorban elmondta 10-20 év múlva is ugyanolyan egységet szeretnének alkotni férjével, mint ma, de már unokákkal bővülve. Szandiról kiderült, hogy imád veszekedni, mert a csörték utáni békülés számára mindig romantikusan végződnek. – Egy jó kis veszekedés után kibékülni, hát van annál jobb és romantikusabb? – tette fel a költői kérdést az énekesnő, aki a videóban azt is elárulta, mit szoktak csinálni párjával az éjszakába nyúló koncertek és fellépések után.


Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.