2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Egyéb Győr

Szelfivel együtt adták vissza a mobilt a srácok

Hétköznapi a történet, mégis megható, sőt még vicces is. Olyan, amiről érdemes minél több embernek tudni, hiszen pont ilyenekre van szükség ahhoz, hogy egy kicsit jobbá váljon a világ. Megtalált telefont adtak vissza győri srácok, vicces formában.

A legnagyobb közösségi oldal egyik győri csoportjában futottunk bele az alábbi bejegyzésbe:


„Sziasztok! Egyedülálló anyuka vagyok. Győrben kislányom elhagyta a telefonját. Egy kedves úriember megtalálta, majd felhívott, hogy megtalálta és egy adott helyen leadja, ahol holnap átvehetem. Szeretném neki, nekik megköszönni ezt a kedves gesztust! Ha olvasod és magadra ismersz, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. Egy aranyos szelfit is készítettek a megtalálók magukról. Tényleg köszönöm!”

András és Kristóf selfije, amely a kislány elvesztett telefonjában kedves üzenetként jelent meg megtalálóitól
Fotó: mobiltelefonos

Jelentjük, nemcsak az anyuka, hanem mi is megtaláltuk a kedves megtalálókat, Horváth András és Bella Kristóf győri fiatalembereket.

– Találtunk egy telefont, és visszaadtuk a tulajdonosának. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne – mondta szerényen András.

Nekünk nagyon tetszett a gesztus, főleg, mert ahhoz is volt humorérzékük, hogy egyfajta vidám üzenetként szelfit is készítsenek a telefon gazdájának. A srácok tehát nemcsak becsületesek, hanem a humorérzékük is rendben van. Kedves ötlet volt, s mi már csak annyit mondhatunk: tessék követni a srácokat! Egy kicsit tegyük szebbé a világot. Nem kell hozzá sok…

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.