EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Egyéb Győr

Szelfivel együtt adták vissza a mobilt a srácok

Hétköznapi a történet, mégis megható, sőt még vicces is. Olyan, amiről érdemes minél több embernek tudni, hiszen pont ilyenekre van szükség ahhoz, hogy egy kicsit jobbá váljon a világ. Megtalált telefont adtak vissza győri srácok, vicces formában.

A legnagyobb közösségi oldal egyik győri csoportjában futottunk bele az alábbi bejegyzésbe:


„Sziasztok! Egyedülálló anyuka vagyok. Győrben kislányom elhagyta a telefonját. Egy kedves úriember megtalálta, majd felhívott, hogy megtalálta és egy adott helyen leadja, ahol holnap átvehetem. Szeretném neki, nekik megköszönni ezt a kedves gesztust! Ha olvasod és magadra ismersz, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot. Egy aranyos szelfit is készítettek a megtalálók magukról. Tényleg köszönöm!”

András és Kristóf selfije, amely a kislány elvesztett telefonjában kedves üzenetként jelent meg megtalálóitól
Fotó: mobiltelefonos

Jelentjük, nemcsak az anyuka, hanem mi is megtaláltuk a kedves megtalálókat, Horváth András és Bella Kristóf győri fiatalembereket.

– Találtunk egy telefont, és visszaadtuk a tulajdonosának. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy dolog lenne – mondta szerényen András.

Nekünk nagyon tetszett a gesztus, főleg, mert ahhoz is volt humorérzékük, hogy egyfajta vidám üzenetként szelfit is készítsenek a telefon gazdájának. A srácok tehát nemcsak becsületesek, hanem a humorérzékük is rendben van. Kedves ötlet volt, s mi már csak annyit mondhatunk: tessék követni a srácokat! Egy kicsit tegyük szebbé a világot. Nem kell hozzá sok…

Kapcsolódó Cikkek