EUR: 314,48 Ft
CHF: 278,30 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Belföld

Szijjártó: A választás tétje a biztonság megőrzése

A biztonságos élethez való jog alapvető emberi jog, a választás tétje pedig az, hogy ezt képviselő kormány lesz-e – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter keddi, várpalotai sajtótájékoztatóján.

A migrációs csomagot tárgyaló ENSZ és Európai Unió álláspontja szerint a migrációhoz fűződő jog alapvető emberi jog, ezzel szemben a magyar kormány a migrációt veszélyesnek ítéli meg és a magyar emberek biztonságát tartja alapvető jognak – hangsúlyozta Szijjártó Péter.


Hozzáfűzte: a választás tétje az, hogy olyan kormány lesz-e, amely azt a harcot meg akarja vívni a biztonság érdekében.

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogsértő lehet Márki-Zayék adóeltüntetése

  Jogszabályba ütköző lehet, hogy Márki-Zay Péter, hódmezővásárhelyi polgármester és felesége, Vincze Felícia cége, A Te Születésed Kft. 2016-2017-ben is jelentősen alacsonyabb adóalapot vallott be, mint amennyit a cég honlapján szereplő szüléslevezetések száma alapján kiszámlázhattak – nyilatkozta az Origónak a Századvég elemzője.

 • Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Győzött a Fidesz Brüsszelben

  Felfüggesztését kérte a Fidesz a balra tolódó, erősen megosztott Európai Néppártban. A kizárásra játszó balliberális politikusok dupla kudarcot vallottak Brüsszelben, ahol soros György fia is megjelent.

 • Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Mentsük meg Dodót, a futóbajnokot!

  Több mint három éve vár gazdira az Illatos úti ebtelepen Dodó, a legszebb korában lévő, staffordshire jellegű kankutya, aki gondozói szerint félreértett zseni, és egyben lelkes futóbajnok.