2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb XIV.kerület

Szijjártó Péter volt Zugló vendége

– Nagyon fontos, hogy a zuglóiak elmenjenek április 8-án szavazni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Colombus utcában található Szent István Király Zeneiskolában rendezett lakóssági fórumon.

Szijjártó Péter egy hosszú tárgyalássorozat után, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje, dr. Jelen Tamás meghívására érkezett kerületünkbe, egyenesen New Yorkból, ahol a migránscsomagról tárgyalt. A telt ház előtt megtartott lakóssági fórumon elhangzott, hogy Zugló sajátos hely abból a szempontból, hogy ide tényleg mindenkit beengedtek, célozva ezzel az itt található Iszlám Központra. Szijjártó Péter beszélt a migráció veszélyeiről és megállításának szükségességéről, a kötelező betelepítési kvóták bevezetésének következményeiről, illetve arról, mi történik abban az esetben, ha az ENSZ-ben sikerül alapvető emberi jogként elfogadtatni a bevándorlást. Arra kérte a megjelenteket, szavazzanak ismét bizalmat a jelenlegi kabinetnek, hogy az véghez tudja vinni hazánkat védelmező törekvéseit.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.