EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Szili Katalin is ott lesz a Békemenetben

A békemenet lehetőséget nyújt, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legnagyobb kihívására, a migrációs válságra – mondta a Magyar Időknek Szili Katalin, az MSZP egykori alelnöke.

Jobb- és baloldalról egyaránt maga mellett tudhat támogatókat a ­március ­15-re meghirdetett békemenet.


A felvonulás igényt fejez ki arra, hogy Európa őrizze meg történelmi gyökereit, és álljon ellen a globalizációs törekvéseknek – mondta a lap megkeresésére Szili Katalin, aki természetes reakciónak nevezte a békemenetet.

Az MSZP egykori alelnöke, a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízott szerint a békemenet egyben arra is lehetőséget nyújt, hogy felhívja a figyelmet korunk egyik legnagyobb kihívására, a migrációs válságra – írja a Magyar Idők.


Korábban Morvai Krisztina írt nyílt levelet Varga-Damm Andreának, mert úgy gondolja, elbagatellizálják a Gyurcsány-éra rendőrterrorjának időszakát.

Pár nappal ezelőtt jelentette be Morvai Krisztina, ő is ott lesz a Békemeneten.

– Attól tartok, ez lenne az utolsó alka­lom – négy évig –, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, ha az ellenzék győzne – mondta akkor Magyar Idők megkeresésére a békemenetről Morvai Krisztina, indokolva, miért támogatja újbóli megtartását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.