EUR: 320,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Egyéb XIV.kerület

Szolgáltatópontot hozott létre dr. Jelen Tamás

Dr. Jelen Tamás országgyűlési képviselőjelölt által létrehozott szolgáltatópont nyílt Zuglóban, ahol közigazgatási, bűnmegelőzési, internetes és jogi tanácsadással állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Jelen Tamás kezdeményezésére jött létre a szolgáltatópont (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Cinkotai út 92.-ben tényleg mindent megtalálhatnak, pontosabban tényleg minden kérdésre választ kaphatnak.
– Hozzánk minden zuglói lakos eljöhet, ha nem tudja, hogy mi jár vagy járhatna neki. Várunk mindenkit, aki szeretne tanácsot kérni jogi ügyekben, aki szeretné hivatalos ügyeit precízen és gyorsan intézni, vagy aki nem igazodik el az internetes ügyintézésben. Én és kollégáim örömmel segítünk mindenkinek – mondta el lapunknak dr. Jelen Tamás.


A Cinkotai út 92.-be várnak mindenkit, aki segítséget kérne (Fotó: Keresztesi Balázs)

Mint azt az országgyűlési képviselőjelölttől megtudtuk, önkormányzati és közigazgatási ügyekben kéthetente szerdán, 14 és 16 óra között lehet segítséget kérni. Bűnmegelőzési tanácsadás minden csütörtökön 13 és 15 óra között, jogi tanácsadás minden szerdán 10 és 12 óra között, internetes tanácsadás pedig minden kedden 12 és 14 óra között van a segítőponton, ahova előzetesen minden munkanap 9 és 14 óra között a 614-5009-es telefonszámon van lehetőség bejelentkezni.

Kapcsolódó Cikkek