2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb XX.kerület

Sztárparádé Juli emlékére

Fábián Juli hosszan tartó, súlyos betegséget követően tragikusan fiatalon hunyt el decemberben. Az emlékére szervezett koncerten egykori zenésztársai és barátai róják le tiszteletüket és elevenítik fel az énekesnő sokszínű munkásságát a Budapest Parkban május 6-án.

Tóth Vera és 
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Mező Misi is fellép Fotó: Cser Dániel


A koncert programja Juli életpályáját követi végig azokon a dalokon keresztül, amelyeket ő írt és rögzített, azon zenészek, énekesek tolmácsolásában, akikkel a legtöbbet lépett fel, és akikkel a legszorosabb baráti viszonyt ápolta. A koncert kiemelt blokkja lesz a hétfős „Fábián Juli & Zoohacker” zenekar fellépése, amikor legkedvesebb nemzetközi és hazai pályatársai idézik fel legsikeresebb dalaikat.

Fábián Julit sem a közönség, sem a pályatársak nem feledik
MTI Fotó: Zih Zsolt

A koncert bevételét a szervezők jótékony célra fordítják, az az újonnan létrehozott Fábián Juli Alapítvány számlájára kerül. Az alapítvány célja olyan zenészek támogatása, akik hosszan tartó betegség miatt nem tudnak fellépni, alkotni, dolgozni, és így elesnek a pénzkereseti lehetőségtől. Az este során olyan kiválóságok lépnek színpadra és tisztelegnek zenésztársuk munkássága előtt, mint Tátrai Tibor, Dés László, Mező Misi, Palya Bea, Tóth Vera és Wolf Kati.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.