EUR: 321,17 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Érd

Találkozás egyházi vezetőkkel

Az elmúlt héten folytatódtak Aradszki András országgyűlési képviselő, energiaügyekért felelős államtitkár megbeszélései egyes társadalmi területek képviselőivel és szakembereivel.

Egy hónappal ezelőtt az Érdi Járási Hivatal állami tisztviselőit hívta munkaebédre Aradszki András. A megbeszélés témái Érd és a járás folyamatban lévő és tervezett ügyei, lehetőségei, eseményei, tervei voltak. Az esemény – nem hivatalos jellegénél fogva – természetesen lehetőséget biztosított kötetlen szakmai beszélgetésre is. Február közepén a parlamenti képviselő az érdi oktatási intézmények vezetőivel tartott megbeszélést, amelyen az érintettek elmondhatták, és el is mondták, intézményeikkel kapcsolatos gondjaikat, kérdéseiket és kéréseiket. Erről Aradszki András azt jegyezte be Facebook-oldalára, hogy: „Egyeztettük az igényeket, a terveket és a lehetőségeket. Tanulságos és hasznos találkozás volt, köszönöm mindenkinek.”


Aradszki András parlamenti képviselő ezúttal egyházak képviselőivel tartott megbeszélést

Zsúfolásig megtelt az Érd-Újvárosi plébánia nagyterme
Fotók: Boros Sándor

Az elmúlt héten egyházi vezetőkkel – plébánosokkal, katolikus egyházközségi képviselőkkel –, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, valamint a KDNP tagjaival tartott megbeszélést a parlamenti képviselő.

Az eseményen megjelent Soltész Miklós egyházi ügyekkel foglalkozó államtitkár, aki egyebek mellett a kormány és az egyházak kapcsolatáról tájékoztatta a jelenlevőket

A rendezvényen részt vett Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériuma egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára is, akitől a jelenlévők részletes tájékoztatást hallgathattak meg a kormány és az egyházak viszonyáról, valamint a jelenlegi programokról és a jövő terveiről.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.