EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Életmód

Tamagocsin gyakorolnak a jövő HR-esei

A HR-szakma valós kihívásait mutatja be a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) saját fejlesztésű játéka, a HR-tamagocsi. A játék elején a játékosok négy, eltérő stílusú és képességű pályakezdő karakter közül választhatnak.

A  karakter karrierfejlődése során a játékos folyamatos döntések elé kerül. Az eddigi közel 2000 HR-tamagocsi-játékos 70 százaléka nő, többségük 18 és 24 év közötti. A játékosok háromnegyede vidéki, de játszottak már a HR-tamagocsival Svájcból, Romániából, Kanadából és Indonéziából is. A játék a középiskolások és az egyetemisták körében ugyanannyira népszerű, a játékosok 13 százalékát pedig mesterszakon vagy posztgraduális képzésen tanuló fiatalok teszik ki. A legnépszerűbb karakter 52 százalékkal „Öltönyös Bence”, a legkevésbé népszerű 10 százalékkal „Magabiztos Évi” lett. A HR-tamagocsi-játék minden érdeklődő számára elérhető a Google Play áruházban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Segal Viktor: A magyar sajt világszínvonalú

    Segal Viktor: A magyar sajt világszínvonalú

    Segal Viktor séf gyerekkora óta imádja a gasztronómiát, jelenleg a Bocuse d’Or januári versenyére készül a magyar csapattal Lyonba. Emellett rövidesen megjelenik Sándor Tamás bükki sajtmesterrel közös könyve, a Sajtfogások, amiből nem csak az derül ki, hogy hogyan készül kékpenészes sajttal készült csokitorta, hanem az is, hogy mitől olyan egyedülálló a termék hazai viszonylatban.