2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Érd

Táncoltak kicsik és nagyok

Ismét nemzetiségi bált rendeztek a Finta Rendezvényteremben, ezúttal az Érdi Német Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében.

A telt házas Hagyományőrző Sváb Batyus Bálon felléptek a Pumukli Német Nemzetiségi Óvoda ifjú növendékei, műsort adtak a Bolyai János Általános Iskola diákjai, Vékay Mariann vezényelte a Rosenbrücke Énekkart, nem hiányzott a szigetszentmártoni Sankt Martin Német Nemzetiségi Tánccsoport és az egész este zenét szolgáltató Lohr Kapelle zenekar sem. Eszes Mária, a nemzetiségi önkormányzat elnöke külön felhívta a figyelmet az esten bemutatkozó érdi Hanselbeck tánccsoportra.

Fotók: Boros Sándor

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.