EUR: 316,38 Ft
CHF: 281,77 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Extra

Tatár Csilla: Milán teljesen megváltoztatott

Tatár Csilla úgy érzi, minden tekintetben a helyére került az élete. Kisfia, Milán érkezésével kiteljesedett, ráadásul a csöppség rengeteg dologra megtanította. Újabb babát egyelőre nem terveznek, de mint mondja, nem kizárt, hogy egyszer meglepik Milánt egy kistestvérrel.

Tatár Csilla

Tatár Csilla szerencsésnek vallja magát, hiszen magánéletében minden a legnagyobb rendben van, és a kisfia mellett újra elkezdett dolgozni, bár egyelőre nem a televízióban, hanem saját projektjein, a közösségi oldalán. Két vlog szerkesztője és riportere, ami teljes embert kíván, de mint mondja, nem panaszkodik, hiszen munkája egyben a szerelme is. – A Tatár Csilla 34 websorozat, amit nagyon szeretek, hiszen számomra érdekes és izgalmas emberekkel beszélgethetek. A FutaVlog ötlete pedig nemrég fogalmazódott meg bennem. Olyan sportot akartam választani, ami nem vesz el túl sok időt a családtól és igazi kihívás lehet, mindamelllett, hogy önismeretet is ad. Így jött a futás. Áprilisban szeretném lefutni a félmaratont, a célhoz vezető útról pedig vlogot forgatunk. A Blogban pedig igyekszem segítséget nyújtani a kismamáknak és a kisgyerekes anyukáknak, hiszen szakértőkkel és orvosokkal is készítek interjúkat, olyan fontos témákban, mint az ételallergia, altalás vagy éppen a védőoltások fontossága. A nézők és az olvasól megismerhetik az életem egy kis szeletét, hiszen Milán sokszor velem van a forgatásokon is – mesélte Csilla, aki férjét, Balázst – kérését tiszteletben tartva – nem szerepelteti műsoraiban.


– Milán annyira nyitott, annyira barátságos és érdeklődő, hogy nem is akarom kihagyni. A nézőim többsége nő, kisgyerekes anyuka vagy kismama, természetes, hogy kíváncsiak a kisfiamra, így nem rejtegethetem őt – nevetett. – Rengeteget tanultam tőle. Korábban mondták, hogy egy gyerek sok mindent tanít a szüleinek, de ilyenkor legyintettem, és arra gondoltam, hogy én a szakmámból kifolyólag már az alázatot és a türelmet megtanultam, ezt már nem kell elsajátítanom. Azonban álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi mindent megmutat majd nekem a fiam. Ahogy cseperedik, úgy változtat meg engem is. Mielőtt anya lettem, túlzottan zárkózott voltam, féltem megnyílni, inkább mindenkit távol akartam tartani magamtól, úgy éreztem magam biztonságban. Megvolt a saját baráti társaságom, de rajtuk kívül mindenkivel elég távolságtartó voltam. Milán miatt azonban száznyolcvan fokos fordulatot vettem, megváltoztam. Nyitott lettem, már közelebb engedem magamhoz az embereket – mesélte Csilla, aki éppen ezért nem bánja, hogy Milán szeret szerepelni.

– Alapvetően mindentől féltem Milánt, de a forgatásoktól nem, hiszen végig ott van velem – mondta nevetve. Ha azt érzem majd rajta, hogy ez neki kényelmetlen, természetesen azonnal igazodom hozzá, de egyelőre erről szó sincs. Imád új emberekkel találkozni, hihetetlenül barátságos, és néha jobban élvezi a forgatásokat, mint a játszóházat.


Csilla és Balázs fontosnak tartják, hogy kisfiuknak mindent megadjanak, ezért olykor maguknak is némi feltöltődésre van szükségük. A házaspár a mai napig eljár randizni, és ilyenkor csak egymásra figyelnek. – Szerencsére van egy szuper bébiszitterünk, aki olykor besegít, de előfordul, hogy a szüleimre hagyjuk Milánt, amikor ki akarunk szállni a mókuskerékből. Olyankor elutazunk egy napra, vagy barátokkal találkozunk, a lényeg, hogy valami olyannal töltsük az időt, ami feltölt minket. A kiegyensúlyozott szülői kapcsolat, akár az a néhány lopott romantikus óra is sokat tud adni – magyarázta Csilla, aki nem zárja ki a kistesó érkezését. – Egyelőre nem tervezünk még egy babát, de nem is zárkózunk el tőle. Balázsnak már van két másik gyermeke, ők Milán nagytesói, és imádják egymást. Most így érezzük kereknek a családot, azonban lehet, hogy később vágyunk még egy babára, ez azonban még nincs napirenden.

Kapcsolódó Cikkek