2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb III.kerület

Tavaszi túra

A Budapesti Természetbarát Sportszövetséggel közösen szervezett Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán, március 24-én, három táv – egy hosszú (22 km) egy rövid (16,5 km) és egy családi táv (10 km) – közül lehet választani.

A résztvevők visszajelzései alapján idén először szervezik a túrát körtúraként! Rajt- és célállomás: Óbudai Szabadidőpark (Laborc u. 2.). Rajtidő: 8.30-tól 10.30-ig. A túrán a március 22-ig tartó online nevezést követően lehet részt venni, és kizárólag a regisztrált résztvevőknek tudják biztosítani a célban a meleg levest és az egyedi kitűzőt. Nevezés: https://www.obudasport.hu/rendezvenyek/obudai-tavaszkoszonto-teljesitmenytura. A részvétela  III. kerületieknek ingyenes, a nem kerületi 14 év felettiek 1000 forintos helyszíni térítés ellenében indulhatnak.


Családosan is lehet indulni a túrán (Fotó: Keresztesi Balázs)

A fiatalok és a legkisebbek is szívesen sétálnak az erdőben rügyfakadáskor (Fotó: Keresztesi Balázs)

A Tavaszi Teljesítménytúra nem verseny, van idő megcsodálni közben a természetet (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.