EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Ózd

Tekebajnokok a tűzoltóink!

Negyedik egymást követő évben hozták el az aranyérmet a katasztrófavédelem országos tekebajnokságáról az ózdi tűzoltók. Ezúttal Nyíregyházán gurított a benevezett kilenc csapat, s 80 fát vertek rá a második helyezettre.

A Balázs Péter, Fábián Norbert, Füleki Csaba és Nagy-Mengyi Ferenc összetételű együttes 2015-ben indult először a versenyen, merő kíváncsiságból. Aztán nyertek, és azóta ők képviselik B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot a megmérettetésen. A február 20-án megszerzett bajnoki címet ezúttal is kevés edzés előzte meg, azóta viszont Fábián Norbert megnyerte Ózdon a városi egyéni versenyt, itt a csapatnak „csak” az ezüstérem jutott.

Fotó: Dóka Imre Sz.Sz.B. Megyei Katasztrófavédelem
Az ózdi tűzoltóság sportos állománnyal rendelkezik. Képünkön a bajnokcsapat

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.