EUR: 314,25 Ft
CHF: 277,39 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Egyéb Nyíregyháza

Telt ház a nyíregyházi fürdőben 

A Magyar Fürdőszövetség újra meghirdette a Szökjön ki egy fürdőbe! elnevezésű kezdeményezését. Több fürdőben 50 százalékos kedvezménnyel várták a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a közelmúltban. Az akcióhoz idén is csatlakozott a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.

Több mint 600 vendéget fogadtak a kedvezményes napon az Aquarius Élményfürdőben, a szaunaszolgáltatásokat közülük mintegy 200-an vették igénybe. A hétköznapi dátum ellenére 70-en külföldről érkeztek, a belföldi, nem nyíregyházi vendégek száma 178 fő volt, Nyíregyházáról pedig közel 400 vendég vette igénybe a szolgáltatásokat.

– Az összesített létszámot figyelembe véve kijelenthetjük, hogy telt házas napot zártunk – árulta el Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője.

Telt ház a nyíregyházi fürdőben 
(Fotó: sostort.hu)

Kapcsolódó Cikkek

 • Termékeny tavasz az állatkertben

  Termékeny tavasz az állatkertben

  Utódokat nevelnek a tanyaházi juhok, megszülettek az első kecskegidák, és a kengurukölyök is rendszeresen kidugja fejét anyja erszényéből.

 • Teljesen megújul a Sas út

  Teljesen megújul a Sas út

  A beruházás alapján 780 méteres szakasz újul meg, emellett 830 méter hosszú kerékpárút épül, amely csatlakozik az észak-déli hálózatba.

 • Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Pro Urbe díjat kapott Ormos Zsuzsanna

  Ormos Zsuzsanna pedagógus, képzőművész kapta Hódmezővásárhely önkormányzatának Pro Urbe-díját. Az elismerést teljes egyetértésben ítélte oda a kitüntetett négy évtizeden át zajló munkájáért a város vezetése és a képviselő-testület.