EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Egyéb Dunaújváros

Tíz éve szolgál a dunaújvárosi lánglovag

A polgári védelem napjának alkalmából tartott állománygyűlést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Székesfehérváron lebonyolított rendezvényen több elismerést is átadtak a katasztrófavédelem munkatársainak. A díjazottak között volt a Dunaújvárosban szolgálatot teljesítő Sereg Lóránt János tűzoltó főtörzsőrmester is. 

Ünnepélyes állománygyűlést tartott Székesfehérváron a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az eseményen a polgári védelem eredményei előtt tisztelegtek. Az eseményen a Herman László Zeneművészeti Szakgimnázium műsora után díjakat adtak át. A díjazottak között a katasztrófavédelem dolgozói és a szervezet munkáját segítők voltak. Az OKF médiaoldalának beszámolója szerint elismerést vehetett át Borján Tamás, a Fehérvári Civil Központ üzemeltetési igazgatója, Ungerné Grósz Angéla, a Pusztavámi Általános Iskola tanára, Szakály Attila, a székesfehérvári M7 Bisztró étteremvezetője, Czirkelbach Istvánné, Bicske város nyugállományú közbiztonsági referense, Papp Dóra, Sárkeresztúr község közbiztonsági referense, valamint Siák Gáborné, Sárszentágota község közbiztonsági referense.


A díjazottak között volt Sereg Lóránt János dunaújvárosi tűzoltó is (balra)
fotó: Szabó- Bisztricz Anett

Tűzoltósági Szolgálati Jelet vehetett át Sereg Lóránt János, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság munkatársa, főtörzsőrmester, aki az állományban töltött tízéves eredményes munkájának elismeréseként kapta a díjat. A dr. Pintér Sándor belügyminiszter által adományozott elismerést Magosi Lajos tűzoltó ezredes, megyei katasztrófavédelmi igazgató adta át a dunaújvárosi tűzoltónak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.