EUR: 323,73 Ft
CHF: 284,14 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Tizennyolcra nőtt a Czeglédy-ügy gyanúsítottjainak száma

Egy 26 éves férfit vettek őrizetbe kedden hajnalban a Czeglédy-üggyel kapcsolatban – tudta meg a Pesti Srácok. A portál szerint az újabb gyanúsított, K. Árpád is szombathelyi, Czeglédy munkaközvetítő cégében, a Human Operatorban tevékenykedett, és egy ideje már Németországban, egy kinti cégnél dolgozik.

A Pesti Srácok információi szerint K. Árpád a középiskola elvégzése után azonnal a szocialisták ügyvédje mellé szegődött, de pontosan nem tudni, mi lehetett a munkaköre, annyit sikerült kideríteni, hogy szervezett, ügyeket intézett. A férfi egyébként Czeglédy médiabirodalmához is kötődik. A Nyugat Média égisze alá tartozó Rangadó sportportál főszerkesztőjének, Pál T. Gábornak közeli jó barátja – egyesek szerint élettársa. K. őrizetbevételével a Czeglédy-ügynek már 18 gyanúsítottja van.


Mint ismert: Czeglédy Csabát, az MSZP–DK–Együtt szombathelyi önkormányzati képviselőjelöltjét, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédjét hatmilliárdos adócsalással gyanúsítják, emiatt ül előzetes letartóztatásban. Czeglédy egy választási trükkel egy napra kiszabadult, de azóta újra rács mögött van.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Ügyeskedéshez alapít pártot a Soros-szervezet

    Pártot alakítanak Soros György migrációért felelős helytartói, hogy ne kelljen adózni a spekuláns támogatásai után – írta meg a Pesti Srácok. A Facebook-bejegyzésében úgy fogalmazott a Migration Aid, hogy ezzel új dimenzióba lép a hatalommal vívott harcuk.

  • Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Meghiúsult az ellenzék öncélú akciója

    Soron kívüli ülést hívtak össze az Országgyűlésben az ellenzéki pártok a múlt hét pénteken az ápolási díj emelésének, illetve a kilakoltatással szembenéző devizahitelesek ügyében.