EUR: 335,95 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Belföld

Tizennyolcra nőtt a Czeglédy-ügy gyanúsítottjainak száma

Egy 26 éves férfit vettek őrizetbe kedden hajnalban a Czeglédy-üggyel kapcsolatban – tudta meg a Pesti Srácok. A portál szerint az újabb gyanúsított, K. Árpád is szombathelyi, Czeglédy munkaközvetítő cégében, a Human Operatorban tevékenykedett, és egy ideje már Németországban, egy kinti cégnél dolgozik.

A Pesti Srácok információi szerint K. Árpád a középiskola elvégzése után azonnal a szocialisták ügyvédje mellé szegődött, de pontosan nem tudni, mi lehetett a munkaköre, annyit sikerült kideríteni, hogy szervezett, ügyeket intézett. A férfi egyébként Czeglédy médiabirodalmához is kötődik. A Nyugat Média égisze alá tartozó Rangadó sportportál főszerkesztőjének, Pál T. Gábornak közeli jó barátja – egyesek szerint élettársa. K. őrizetbevételével a Czeglédy-ügynek már 18 gyanúsítottja van.


Mint ismert: Czeglédy Csabát, az MSZP–DK–Együtt szombathelyi önkormányzati képviselőjelöltjét, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédjét hatmilliárdos adócsalással gyanúsítják, emiatt ül előzetes letartóztatásban. Czeglédy egy választási trükkel egy napra kiszabadult, de azóta újra rács mögött van.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

  A kormánypártok jónak és igazságosnak tartják a gyönyöspatai roma családoknak a kormány azon javaslatát, hogy az állam ne pénzben, hanem oktatással és képzéssel fizesse ki a szegregáció miatt megítélt kártérítést – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

  Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

 • Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Emeli a kormányhivatali dolgozók bérét a kormány

  Mintegy 32 milliárd forintból emeli a kormány a területi közigazgatásban dolgozók bérét, legalább 10, de átlagosan 18 százalékkal, és a cafeteria-rendszert is újra bevezetik áprilistól a területi közigazgatásban – közölte a Miniszterelnökség szombaton az MTI-vel.