EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Belföld

Tizennyolcra nőtt a Czeglédy-ügy gyanúsítottjainak száma

Egy 26 éves férfit vettek őrizetbe kedden hajnalban a Czeglédy-üggyel kapcsolatban – tudta meg a Pesti Srácok. A portál szerint az újabb gyanúsított, K. Árpád is szombathelyi, Czeglédy munkaközvetítő cégében, a Human Operatorban tevékenykedett, és egy ideje már Németországban, egy kinti cégnél dolgozik.

A Pesti Srácok információi szerint K. Árpád a középiskola elvégzése után azonnal a szocialisták ügyvédje mellé szegődött, de pontosan nem tudni, mi lehetett a munkaköre, annyit sikerült kideríteni, hogy szervezett, ügyeket intézett. A férfi egyébként Czeglédy médiabirodalmához is kötődik. A Nyugat Média égisze alá tartozó Rangadó sportportál főszerkesztőjének, Pál T. Gábornak közeli jó barátja – egyesek szerint élettársa. K. őrizetbevételével a Czeglédy-ügynek már 18 gyanúsítottja van.


Mint ismert: Czeglédy Csabát, az MSZP–DK–Együtt szombathelyi önkormányzati képviselőjelöltjét, Gyurcsány Ferenc és Botka László ügyvédjét hatmilliárdos adócsalással gyanúsítják, emiatt ül előzetes letartóztatásban. Czeglédy egy választási trükkel egy napra kiszabadult, de azóta újra rács mögött van.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Orbán Viktor fogadta a horvát államfőt

    Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

  • 210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    210 tonnával csökkentik műanyag-felhasználását

    A Lidl Magyarország a már bejelentett intézkedések mellett további 210 tonnával csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával – tájékoztatta az áruházlánc pénteken az MTI-t.