EUR: 323,07 Ft
CHF: 282,20 Ft
2018. október 18., csütörtök
Lukács

Egyéb Pécs

Több mint félezren futottak Harkányig

Ellepték a futók a Pécstől Harkányig vezető útvonalat a hétvégén. A nagy hagyománnyal bíró rendezvényen évről évre nő a résztvevők száma, bár idén a hűvösebb idő miatt csupán 687-en álltak rajhoz. A sport szerelmesei egyéniben és csapatban is teljesíthették az embert próbáló távolságot.

A kezdeményezés a hetvenes években indult, amikor a PVSK futói a tavasz beköszöntével 25 kilométeres távon mérték fel, hogyan sikerült a téli alapozásuk. Ma már annyira sikeres ez a futás, hogy az ország több pontjáról is érkeznek a versenyre. Idén a legjobb férfi futó, Szöllősi Renátó 1 óra 29 perc alatt teljesítette a távot, míg a nőknél Sebestyén-Bátai Réka 1 óra 44 perccel ért célba.

Fotó: Kovács Eszter

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.