2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Egyéb Szeged

Több tízezer szegedi véleményét kérdezte meg a Fidesz Botka szatyros-korrupciós ügyéről

Közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a szegedi Fidesz, a napokban ugyanis telefonon kérdezték meg az embereket arról, mit gondolnak Botka László 250 milliós kenőpénzes akciójáról, amivel egy üzletember megvádolta.

A közleményt szó szerint idézzük. „Összességében több tízezer szegedi polgár mondhatta el véleményét a Fidesz telefonos közvélemény-kutatásában az utóbbi napokban. Nagy többség hallott Botka László korrupciós ügyéről, hogy szatyorban fogadott el pénzt. A válaszadók 84,7%-a szerint azonnal le kell mondania a szocialista városvezetőnek. A Fidesz az utóbbi napokban újabb kérdésben kérte ki az emberek véleményét: a legutóbbi, telefonos közvélemény-kutatás adatai szerint a több tízezer megkérdezett szegedi 88,2%-a értesült a súlyos korrupciós ügyről, és akik értesültek arról, hogy Botka László szatyorban fogadott el készpénzt, azok 84,7%-a szerint Botka Lászlónak azonnal távoznia kell hivatalából a súlyos korrupciós ügy miatt. A Szegedi Fidesz szervezete ezért felszólítja Botka Lászlót, hogy haladéktalanul mondjon le polgármesteri pozíciójáról, tegyen eleget az emberek akaratának, és tisztázza magát a rendkívül súlyos korrupciós ügyben.”


(Képünk nem valós fotó, hanem grafikai illusztráció!)

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.