2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Több volt Jobbikos is csatlakozik a Békemenethez

Úgy tűnik, egyre több volt Jobbikos elégelte meg Vona Gábor ténykedést, ami miatt többen is úgy döntöttek, ott lesznek a Békemenetben.

Morvai Krisztina felhívására több volt jobbikos is úgy döntött, hogy részt vesz a Békemeneten. A valaha radikális elveket valló párt EP képviselője szerint ellenzéki győzelem esetén ez lenne az utolsó alkalom, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnek – írja az Echo TV, ahol a politikus beszélt arról is, hogy ha lett volna befolyása a párt döntéseire, akkor biztos nem engedte volna, hogy akár közvetve is egyeztessen a Jobbik a DK-val vagy az MSZP-vel.


Mint arról beszámoltunk, Novák Előd is komolyan kritizálta Vona Gábort.

Valóban nem kellett volna támadnia Vonának ezt a Lázár-megnyilatkozást, […] nemcsak elvtelenség, de öngól is a választás előtt, Orbán tényleg örülhet – így értékelte Novák Előd Vona Gábor Bécs kapcsán tett, liberálisokat megszégyenítő kirohanását – írta a 888.hu.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel magyarázkodik Sneider

    Ezzel magyarázkodik Sneider

    Mint arról beszámoltunk, újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amelyből kiderül, hogy a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhedtársaival agyba-főbe vert egy roma férfit, amiért felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

  • Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Az idén másodjára dőlt meg a magyarországi áramfogyasztási rekord, január 23-án 6926 megawattos (MW) csúcsterhelést regisztráltak, amely 42 megawattal meghaladta a korábbi negyedórás hitelesített történelmi rekord csúcsértéket – közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt.