2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Nagykanizsa

Tojások, hímezve…

A húsvétvárás jegyében, az Én hobbim sorozat keretében, míves tojásokat állítottak ki a Hevesi Sándor Művelődési Központban.

A kanizsai Nagy László hímzett, dekupázstechnikával készült vagy éppen faragott remekművei elvarázsolták a közönséget, akik ezen a napon – persze főleg a gyerekek – kipróbálhatták a kézművességet, különféle alapanyagokból készíthettek tavaszi és húsvéti díszeket.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.