EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,80 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Külföld

Tombolnak a migránsbandák Svédországban

Több civil is áldozatául esett már a Svédországban dúló migránsbandák háborújában. A támadások legtöbbször kézigránáttal történnek, amik válogatás nélkül gyilkolnak.

Ahogy azt az Origo is megírta, idén január elején kézigránát robbant egy stockholmi metrómegállónál. Az akkori hírek arról szóltak, hogy egy 63 éves férfit és egy 45 éves nőt szállítottak kórházba a Varby Gard metrómegállóból, miután a férfi felvett valamit a földről a metrómegállónál és az felrobbant a kezében.


Az áldozat Daniel Cuevas Zuniga volt, aki a 80-as évek közepén Chiléből menekült Svédországba -derül ki a New York Times riportjából. Éppen az éjjeli műszakból tartott haza (szociális gondozóként dolgozott) vasárnap kora reggel, amikor észrevett valamit a földön és odament, megnézni. Ahogy megfogta, az M-75-ös kézigránát felrobbant a kezében. Zuniga még aznap meghalt – ismerteti az Origo.

A lap beszámolójából az is kiderül, hogy a férfi már nagyon régóta szerette volna elhagyni az országot, mert rettegett a migránsok miatt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek