EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Tóth Ivett: Örülök, hogy rockercsajnak hívnak

Tóth Ivett  elárulta műkorcsolyázó, milyen körülmények között választotta ki a világsikert aratott olimpiai rövidprogramjához a zeneszámot, és arról is beszélt, hogy bizony nem ez volt az utolsó különleges választása. A közelgő milánói vb-n ismét szeretné lenyűgözni a nézőket, egyúttal a bírókat is.

– Egy bulinak lehetne felfogni, hiszen ez lesz életem első olimpiája, és szeretném élvezni – nyilatkozta még a pjongcsangi játékok előtt Tóth Ivett, aki tudja, hogy a bulihoz bizony jó zene is kell. A műkorcsolyázó az AC/DCThunderstruck című zeneszámára előadott rövidprogramjával egy csapásra világhírű lett, és őt nézve, hallgatva a nézők közül millióknak támadhatott bulizhatnékja.


– Nyáron néztünk zeneügyileg, és ezen akadtunk meg a Youtube-on a szüleimmel. Már régóta ismertem ezt az együttest, megfogott az a hangulat, ami egy ilyen koncerten van, ez volt a fő szempont a kiválasztásnál – mesélte a Sport24-nek Tóth Ivett, aki azt sem bánja, hogy a médiában több helyen rockercsajnak nevezték, sőt. – Elég sok helyen hívtak így, de én nagyon örülök neki, hogy ez rám ragadt.

Az amerikai Time Magazin kiválasztotta azt a nyolc olimpikont, aki nem nyert érmet, mégis elkápráztatta a nézőket Dél-Koreában. Tóth Ivett is felkerült a listára.
– Nagyon örültem neki, és megmondom őszintén, nagyon meglepett, hogy ennyire felkapott lett és ennyi embernek megragadta a figyelmét a programom, úgyhogy azon gondolkodunk, hogyan lehetne ez még tökéletesebb, hogy akár a világbajnokságon is hasonló érzéseket tudjunk kiváltani a bírókból és a nézőkből is. Nagyon sok szurkolótól kaptam üzenetet a Facebookon és más közösségi oldalakon a rövidprogram után, hogy nagyon tetszett nekik, amit láttak, és ez nagyon-nagyon jó érzés és nagyon motiváló volt, mert szerencsére kellett még kűrt is futnom az olimpián, és így könnyebb is volt odaállni – fogalmazott a 19 éves sportolónő, aki végül 23. lett a téli olimpián.


Az Eb-nyolcadik műkorcsolyázónak pedig biztos, hogy nem ez volt az utolsó különleges választása.
– Vannak még ötleteink, vannak még zenék a tarsolyunkban, de szezonról szezonra ezek általában meglepetések szoktak lenni, úgyhogy maradjanak most is azok.

Hogy milyen hatással lesz a későbbiekben a nézőkre és a bírókra Tóth Ivett, az legközelebb a  hétfőn kezdődő milánói világbajnokságon derül ki.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.