2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Sopron

További közlekedési fejlesztések

Az M85-ös gyorsforgalmi út kivitelezése mellett számos közlekedési fejlesztés várható a térségben. Mivel az egy lakosra jutó gépjárművek száma magas, az úthálózat is jelentős terhelésnek van kitéve.

Ma már elképzelhetetlen a város közlekedése a Kőszegi úti aluljáró vagy akár a Bécsi úti körforgalom nélkül, és a mélygarázs működtetésén túl nagy könnyebbséget jelent majd az Árpád utcai parkolóház megépítése.
A városban jelentős forrásokat fordítanak az utak karbantartására, parkolók kialakítására, de ugyanilyen fontosnak tartják a tömegközlekedés és a kerékpárutak fejlesztését.
A jövőben tovább korszerűsítik Sopron úthálózatát. A város utcái, terei és járdái sok helyszínen kapnak új burkolatot, szegélyek és parkolók épülnek.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.