EUR: 322,84 Ft
CHF: 281,50 Ft
2018. október 22., hétfő
Előd

Egyéb Sopron

Új kerítés az Ágfalvi úti Sporttelepen

Javában zajlik az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi út Sporttelep új kerítésének építése. Ez az első lépése azoknak a fejlesztéseknek, amelyek még az idén megvalósulnak.

Nagy volumenű beruházás kezdődött az SC Sopron üzemeltetésében lévő Ágfalvi úti Sporttelepen. Itt jelenleg egy nagy méretű füves és egy műfüves pálya, valamint egy öltözőépület áll a játékosok rendelkezésére. A fejlesztés első lépéseként a sporttelepet körülvevő kerítés teljes lecserélésének első szakasza zajlik a Bánfalvi út felőli oldalon. Ez a részfelújítás mintegy 220 méter hosszan valósul meg.


A kerítés építése a nagy volumenű beruházások első lépése
Fotó: SC Sopron

Ezt követően még idén megkezdődik egy komplex, modern épület felépítése az egyesület játékosai és dolgozói részére, valamint a füves pálya melletti lelátó rekonstrukciója is a projekt részét képezi. Végezetül pedig befejeződnek az Ágfalvi úti oldal felől is az új kerítés építési munkálatai.

Új kerítés épül az Ágfalvi úti Sporttelep köré
Fotó: SC Sopron

A Lővér körút 1. szám alatti SVSE Sporttelepen már a korábbi években megépült egy nagy méretű műfüves pálya, amelyhez négy konténeröltöző tartozik, emellett a füves pályán kialakítottak egy automata öntözőrendszert, valamint a pálya melletti lelátó korszerűsítése is megvalósult.
Most pedig az Ágfalvi úti Sporttelepen a sor, amelynek üzemeltetését 2017 márciusában kapta meg az SC Sopron.
Az egyesület egyértelmű célja, hogy a környezet teljes megújításával jobb és komfortosabb körülményeket biztosítson az SC Sopron fiatal labdarúgóinak mind a versenysportban, mind a tömegsportban.
Mottójuk továbbra is az, hogy a sport egészségre nevel! HAJRÁ SOPRON!

Címkék

Kapcsolódó Cikkek