EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Pécs

Új tornacsarnokot avattak

– Akár 250-300 gyermek is tornázhat abban a sportcsarnokban, amelyet nemrég adtak át Pécsett.

A Verseny utcában kialakított központ egy olyan hiánypótló létesítmény, amely új jövőképet adhat a korábban méltatlan körülmények között készülő tornászoknak – mondta Vári Attila, a PSN Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vezérigazgatója. 


– Pécsett az elmúlt 100 évben nem volt ilyen jelentős sportberuházási hullám – mondta Páva Zsolt. Pécs polgármestere hozzátette: tavasszal átadják a Nemzeti Kosárlabda Akadémiát, hamarosan pedig felépül a PVSK új sportcsarnoka is és javában készülnek a tervek az élményfürdővel egybekötött pécsi sportkomplexum építésére, valamint ősszel egy új birkózócsarnok építése is megkezdődhet.

A mostani tornacsarnokban két-két nyújtó és felemás korlát, egy párhuzamos korlát, egy 12 × 12 méteres talaj, ugróasztal, 15 méteres airtrack és hat gerenda kapott helyet.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.